Trainingsrit in recordtijd

Wanneer het zo’n mooi weer is (Vrijwel onbewolkt, windsnelheid ongeveer 2 Bft en een temperatuur van rond de 15,5 graad Celsius) als gister het geval was, dan begint het toch wel te kriebelen om weer een rondje te gaan fietsen. Na het werk direct door naar huis om zo snel mogelijk in de wielerkleren en op de fiets te springen.

Sinds een jaar fiets ik een standaard trainingsrit van 26,6 km, waarbij het tempo gemiddeld rond de 29 km/uur ligt en de gemiddelde tijd rond de 55,5 minuut. Ondanks dat er gister toch hier en daar wat wind was, is het me gelukt de tijd verder aan te scherpen naar 53m 57s wat een gemiddelde van 29,58 km/uur betekend.

Over het algemeen gaat het me om een goede training, waarbij het belangrijk is dat ik weer lekker op de fiets zit. Maar zo af en toe de tijd weer wat aanscherpen geeft een extra stimulans voor de volgende keer.

Klik hier voor meer details over deze trainingsrit.

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*