Rondje als vanouds

Sinds lange tijd heb ik ook weer eens een stuk gefietst met ons pap, zoals we dat vroeger met Elfstedentochten wel vaker hebben gedaan. Nadat we de fietsen hebben laten afstellen bij Bullen in België, was de mogelijkheid weer geschapen om er samen weer eens op uit te gaan.

Afgelopen zaterdag waren we er al vroeg op uitgetrokken, ondanks de matige wind en toch lage temperaturen van rond de 5 graden Celsius. Aangezien ons pap ook nog aan het trainen is voor de aanloop naar de Elfstedentocht, hadden we het tempo nog maar niet te hoog gelegd. Des al niet te min was het een aangenaam stukje fietsen richting te middenpeelweg. Zo kunnen we toch weer een 25 km bijschrijven op het training logboek.

Klik hier voor een overzichtje van de route die we gefietst hebben, opmerking hierbij we hebben precies dezelfde weg terug gevolgd vandaar 1 lijn op de kaart.

Volgende keer ga ik maar weer eens richting Schaijk en Grave om eens een grotere ronde te maken, om te zien of de afstellingen aan de fiets me geholpen hebben beter op de fiets te zitten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*